EEN BIJZONDERE PLEK

Werken in
Utrecht

Voor de mooiste designermerken hoef je echt niet meer naar Amsterdam, want je vindt ze nu ook bij de Bijenkorf in Utrecht. En niet alleen in mode en accessoires is er een ruim aanbod exclusieve merken voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook in cosmetica, wonen en koken & tafelen.
In het restaurant met het prachtige uitzicht over de Domstad is het genieten met koffie en de krant, een lunch, een glas wijn of een heerlijk diner. Alles vers bereid van de beste ingrediënten natuurlijk.

Waar ligt

Jouw interesse?

Jouw collega’s

In de Bijenkorf Utrecht werkt een hecht team van enthousiaste collega's samen aan één doel: elke klant een uitmuntende service bieden. Je voelt je meteen welkom in de stijlvolle omgeving en gastvrije sfeer van het warenhuis aan de Oudegracht.

"De sterkste motivatie bereik je als je mensen laat groeien. Ik ben dan ook bijzonder trots als je ziet hoeveel mensen intern mooie carrièrestappen maken."

"Tijdens het werk mogen we niet snoepen, maar ik moet natuurlijk wel professioneel proeven."

"In alles wat we binnen de Bijenkorf ondernemen staat de klant centraal. De manier waarop we tussen afdelingen samenwerken vormt voor mij de basis voor succes."

Loop je droombaan
niet mis

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures.