Stage binnen de dynamiek van de Bijenkorf

Een stageplek bij de Bijenkorf biedt een uitgesproken mogelijkheid om kennis te maken met onze retailorganisatie. Ieder jaar bieden we diverse stageplekken aan op uiteenlopende afdelingen in onze filialen, maar ook op het Servicekantoor.
 
Gedurende een stageperiode in één van onze filialen maak je kennis met de veelzijdigheid die werken in ons warenhuis biedt. De Bijenkorf streeft ernaar om met passie voor de klant van ieder bezoek een belevenis te maken. Hierbij kun je het filiaal zien als een theater waar zowel voor als achter de schermen hard gewerkt wordt om dit doel te halen. Dit doen we door in een luxe omgeving, met de best mogelijke service, het meest vernieuwde assortiment aan de klant te presenteren. We verwelkomen de klant in onze wereld: ‘a world of inspiration’.
 
Een stage op het Servicekantoor biedt de mogelijkheid om mee te werken binnen één van de ondersteunende afdelingen richting onze filialen. Ieder jaar in september en februari komen er stageplekken vrij bij onder andere Marketing, Inkoop, E-Commerce en Human Resources. Kenmerkend voor deze stageplekken is dat je volledig meewerkt binnen de afdelingen en dus echt onderdeel van het team bent.
 
Bekijk de actuele vacatures voor Stages ►