EEN BIJZONDERE PLEK

Werken in Amstelveen

De Amstelveense Bijenkorf is al sinds 1998 het stralende middelpunt van winkelcentrum Stadshart Amstelveen. De winkel is met drie verdiepingen compact en overzichtelijk, maar biedt alles wat het hart begeert, van mode en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen tot cosmetica, woonaccessoires, cadeaus en patisserie. Het City Café op de parterre is een plek om te ontspannen van koffie of een wijntje. Vanwege de goede bereikbaarheid is de Amstelveense Bijenkorf ook populair bij veel klanten uit Amsterdam.

Waar ligt

Jouw interesse?

Jouw collega’s

Bij de Bijenkorf in Amstelveen maak je deel uit van een leuke, diverse groep collega's. Samen zetten ze zich elke dag opnieuw in om elke klant een uitstekende service en een bijzondere winkelervaring te bieden. 

"Ik houd ervan om mensen te helpen. Daarom houd ik van mijn werk en van de Bijenkorf."

"De Bijenkorf past bij mij omdat het zowel een modieus warenhuis als een mensgericht bedrijf is. Die combinatie vind ik goud."

"De sterkste motivatie bereik je als je mensen laat groeien. Ik ben dan ook bijzonder trots als je ziet hoeveel mensen intern mooie carrièrestappen maken."

Loop jouw droombaan
niet mis

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures.