People

Al 150 jaar opereert de Bijenkorf succesvol binnen de dynamiek van de fashion retailmarkt. De Bijenkorf is als het meest inspirerende en toonaangevende warenhuis altijd in beweging, met continue investeringen in onder andere de fysieke winkelomgeving, internationale online expansie, duurzaamheid maar vooral ook haar medewerkers.

Onze People organisatie kent drie teams: People Services, People Operations en People Organisation & Development. People Services is verantwoordelijk voor onze administratie en alle (people) systeem gerelateerde projecten. Team People Operations is verantwoordelijk voor de uitvoer van onze dagelijkse people praktijk en wordt daarin voorzien van kaders en implementatieplannen vanuit team Organisation & Development, zodat zij dit zo goed mogelijk kunnen doen.

Finance & Legal

De financiële managementrapportages, de jaarafsluiting en de risk management-activiteiten? Die worden natuurlijk gedaan door onze Finance-afdeling. Een goed geolied team van administratieve en financiële specialisten zorgt er dagelijks voor dat het financiële hart van de Bijenkorf gezond blijft kloppen. Ook de rapportages naar onze internationale partners van The Selfridges Group Limited vallen onder hun verantwoordelijkheid.

De afdeling Legal bestaat uit Legal Councels, Legal Assistents en een Head of Legal. Samen zorgen zij ervoor dat alle juridische vragen van onze interne afdelingen beantwoord worden en behartigen ze de belangen van de Bijenkorf in juridische procedures.