Inspiration awards

De Corporate Values leven binnen de Bijenkorf een mooi voorbeeld hiervan is de uitreiking van onze Inspiration Awards. Deze onderscheiding wordt twee keer per jaar uitgereikt aan drie collega's die op een bijzondere manier een extra bijdrage leveren aan onze waarden. Alle collega's kunnen hun stem uitbrengen en hiermee is het een prijs van- en voor collega's binnen de Bijenkorf. In de afgelopen jaren ontvingen collega's onder andere awards voor:
  • Verantwoordelijkheid nemen: één van onze collega's verdiende een Award door zich verder in de Chinese taal te verdiepen om zo onze Chinese gasten nog beter van dienst te kunnen zijn. Binnen drie maanden was hij in staat om Aziatische gasten al in hun eigen taal service te verlenen
  • Continu vernieuwend: Food & Restaurants heeft in de afgelopen twee jaar binnen de Bijenkorf een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Nieuwe restaurant concepten, nieuwe café concepten en een prachtig vernieuwend food-retail assortiment. Deze vernieuwing werd aangejaagd door onze Food & Restaurant Manager en leverde hem een welverdiende inspiration award op!
In maart en september worden dit jaar de awards uitgereikt dus iedereen wacht in spanning af of ze genomineerd zijn.