Jouw carrière

Onze gebouwen kunnen nog zo mooi zijn, onze collecties nog zo bijzonder, onze patisserie nog zo hemels maar het zijn uiteindelijk onze betrokken, deskundige en inspirerende medewerkers die van een bezoek aan de Bijenkorf een bijzondere ervaring maken. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers op de winkelvloer, maar ook voor iedereen die achter de schermen of op het servicekantoor, ons Distributiecentrum of Bakkerij werkt. Daarom investeren wij voortdurend in jouw carrière.   

Opleidingen

Werken bij de Bijenkorf betekent ook werken aan jezelf. Wij bieden talloze collectieve en individuele opleidingen en trainingen, zowel intern als extern en zowel online als offline. We bieden training on the job, maar we hebben ook een eigen opleidingslocatie in Woerden.

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie en jij bent zelf de regisseur over je eigen loopbaan. Voor medewerkers die snel willen doorgroeien binnen onze organisatie bieden we speciale programma’s:

  • Talentprogramma voor potentials
  • Leadershipprogramma voor doorgroei naar senior managementfuncties
  • Department Manager programma
  • Store Trainee programma voor de ontwikkeling van startend talent naar een leidinggevende functie

Eigen CAO

In 2015 werd onze vernieuwde cao van kracht. Een cao die in co-creatie met onze eigen medewerkers tot stand is gekomen en die recht doet aan de inzet van alle medewerkers die een bijdrage leveren aan het succes van de Bijenkorf.

Aantrekkelijke secundaire voorwaarden

Naast een goed salaris bieden we aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Zo kennen we bijvoorbeeld een persoonlijk vitaliteitsbudget en een fijne kortingsregeling voor aankopen bij de Bijenkorf.

Betrokken werkgever

Als toonaangevende speler op de Nederlandse retailmarkt hebben we een voorbeeldfunctie op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid. We besteden veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en een duurzame ontwikkeling van people, planet en profit.