Passie voor de gast

Onze klanten zijn onze gasten. We laten ze in alles voelen dat ze bijzonder zijn, en dat niets ons te veel is om hun verwachtingen te overtreffen.

Duurzaam handelen

Wij geven om mens, dier en milieu en vragen positieve verandering, van onszelf en onze leveranciers. Dus zetten wij serieuze stappen richting duurzaamheid. En zijn we niet bang om daar een voortrekkersrol in te spelen.

Openstaan voor verandering

Wij zijn nieuwsgierig, we willen steeds leren en zien overal kansen en mogelijkheden. Dus staan we altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten.

Continu vernieuwend

We prikkelen je fantasie en je zintuigen. Door vooruit te kijken, autoriteit te claimen en vooral: te durven. Zo komen we aan die toppositie in de dynamische wereld van retail.

Verantwoordelijkheid nemen

Iedereen bij de Bijenkorf weet: mijn eigen rol is onderdeel van een groter geheel. En neemt daarin zijn of haar verantwoordelijkheid. Voor onze missie, en naar onze gasten.

Samenwerken

Al onze medewerkers hebben hun eigen expertise. Als je dat bij elkaar brengt is het juist dàt wat de Bijenkorf groot maakt. We werken samen aan de beste winkelervaring voor onze gasten.

Elk individu respecteren

Alles wat we doen, doen we op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. We behandelen onze gasten en elkaar met een open blik en respect.