Meet & Greet Amsterdam 7 november 2017

Studenten, starters en professionals met liefde voor (luxury) Retail, fashion en food opgelet! Op dinsdag 7 november a.s. organiseren wij een “Meet & Greet” avond in de Bijenkorf Amsterdam. Tijdens de Meet & Greet maken wij graag op een informele manier kennis met jou, een Retail liefhebber en/of professional en kun jij kennis maken met de Bijenkorf als werkgever. Tijdens deze avond vertellen we je graag meer over hoe het is om te werken bij het meeste verrassende en inspirerende warenhuis van Nederland, wat de functies in onze winkels daadwerkelijk inhouden en hoe het zit met de opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Wil je graag alvast weten welke functies er binnen de Bijenkorf Amsterdam vacant zijn, bekijk hier dan alvast alle vacatures. Ben je enthousiast over een specifieke functie binnen onze winkelorganisatie en wil je hier graag meer over weten, meld je dan nu aan voor de Meet & Greet. Dit doe je door jouw CV te uploaden en jouw aanmelding kort te motiveren. Zien wij ook een match, dan ontvang jij van ons op korte termijn een persoonlijke uitnodiging. De avond is dan ook alleen toegankelijk met deze persoonlijke uitnodiging.

In het kort:

Wie: voor alle retail liefhebbers en professionals uit Amsterdam en omstreken!
Wat: Meet & Greet de Bijenkorf Amsterdam
Waar: De Bijenkorf Amsterdam, Dam 1
Wanneer: Dinsdag 7 november van 19.00 tot 21.00 uur

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit event. Mocht je interesse hebben in een event, houd dan deze eventpagina in de gaten.