Human Resources

Elke organisatie is zo succesvol als de mensen die er werken. Dat geldt ook voor de Bijenkorf. Onze HR-professionals snappen als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen for the job te vinden. Mensen die net zo ambitieus zijn als de Bijenkorf en die zin hebben om er iets bijzonders van te maken. Zij zijn er om deze mensen aan te trekken, ze te helpen met hun ontwikkeling en naar de juiste plekken door te laten stromen.

Samen beslaat deze afdeling het hele proces van recruitment, employer branding, talentontwikkeling, arbeidsomstandigheden en personeelsadministratie voor onze hele organisatie.

We streven er naar om 70% van onze vacatures intern te vervullen. Omdat we erin geloven dat ieders talent het best tot zijn recht komt als we de kwaliteiten van onze mensen zo goed mogelijk benutten.

Finance & Legal

De financiële managementrapportages, de jaarafsluiting en de risk management-activiteiten? Die worden natuurlijk gedaan door onze Finance-afdeling. Een goed geolied team van administratieve en financiële specialisten zorgt er dagelijks voor dat het financiële hart van de Bijenkorf gezond blijft kloppen. Ook de rapportages naar onze internationale partners van The Selfridges Group Limited vallen onder hun verantwoordelijkheid.

De afdeling Legal bestaat uit Legal Councels, Legal Assistents en een Head of Legal. Samen zorgen zij ervoor dat alle juridische vragen van onze interne afdelingen beantwoord worden en behartigen ze de belangen van de Bijenkorf in juridische procedures.