Food & Restaurants

In onze cafés en restaurants serveren wij onze gasten een gevarieerd aanbod mooie gerechten bereid met verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Het neerzetten van een vernieuwend en uniek food service concept  is een belangrijk onderdeel van onze Premium Experience Strategie. Het aansturen van één van onze cafés of restaurants vergt dan ook een grote mate van creativiteit en operationele verantwoordelijkheid!

The Kitchen

In de filialen Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht is het Kitchen-concept te vinden. Dit is een restaurant concept met internationale allure waar wij onze gasten gerechten serveren uit alle windstreken. Bij diverse kookeilanden worden à la minute de meest heerlijke gerechten bereid zoals Aziatische wok, Amerikaanse grill, Italiaanse Pasta & Pizza’s, verse Japanse sushi maar er is tevens keuze uit heerlijke broodjes, een gezonde saladebar, gebak en verse sappen.

La Ruche

Onze La Ruche restaurants zijn gevestigd in de filialen: Amstelveen, Rotterdam en Maastricht. In La Ruche kunnen onze gasten zich terugtrekken aan de leestafel met een goede kop Illy-koffie maar kunnen hier ook terecht voor een uitgebreide lunch en diverse avondschotels. Het restaurant kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment luxe broodjes, gezonde salades, verse sappen en een variatie aan warme maaltijden. Zo serveren wij in Rotterdam en Den Haag een selectie verse pizza’s (bereid in onze steenoven), pastagerechten en kunnen onze gasten hun eigen wok gerecht samenstellen.

Meesterbanketbakker

Bij de Meesterbanketbakker verkopen wij een ruim assortiment van goed geselecteerde wijnen, de heerlijkste taarten, koeken en chocolade uit eigen bakkerij maar ook bijzondere cadeau-items en verfijnde delicatessen. Regelmatig gebruiken wij de tekst 'uit eigen bakkerij'. In 2004 heeft de Bijenkorf een centrale bakkerij geopend, gevestigd in Amsterdam. Het inkopen van de beste grondstoffen, het maken van deeg, koken van karamel… bijna 40 medewerkers zijn in de bakkerij continu bezig met productontwikkeling, het bewaken van de kwaliteit en het verbeteren van bestaande klassiekers. Dit vakmanschap leidt uiteindelijk tot de bijzondere producten die in onze vitrines te vinden zijn. 

Onze bakkerij is gecertificeerd voor cacao door UTZ Certified (www.utzcertified.org). UTZ gecertificeerde cacaoboeren worden getraind om betere landbouwmethodes te gebruiken, met respect voor mens en natuur. UTZ past daarmee goed bij ons streven alleen de allerbeste en duurzaam geteelde ingrediënten te gebruiken.

Food & Beverage vacatures