The Kitchen
Een restaurant met internationale allure, waar à la minute verse gerechten worden bereid op verschillende kookeilanden.

La Ruche
Een sfeervolle plek met een grote leestafel. Hier komen onze klanten even bij met een luxe kop koffie, een uitgebreide lunch of een warme maaltijd.

Meesterbanketbakker
Dé plek waar onze klanten goed geselecteerde wijnen, de heerlijkste taarten, koeken en chocolade uit eigen bakkerij vinden. Ook kunnen onze klanten hier terecht voor bijzondere cadeau-items en verfijnde delicatessen.

City Café 
Het City Café van de Bijenkorf is een luxueuze koffiebar en een delicatessewinkel ineen. Naast de specialty-koffies biedt het City Café een mooie selectie aan lunch-items zoals diverse luxe sandwiches en de heerlijkste tussendoortjes.

Isaac's Bar
Door plaats te nemen in Isaac’s Bar in de Bijenkorf Amsterdam zitten onze klanten echt in het midden van de Herenmode afdeling en de concept space met gadgets, geuren en huidverzorging. Gecertificeerde barista’s en bartenders voorzien onze klanten van koffie en cocktails en ook is er een menukaart met lekkere hapjes. 

Patisserie de Bijenkorf
Patisserie de Bijenkorf is een verborgen juweeltje in het centrum van Amsterdam. Hier vinden onze klanten de mooiste creaties van onze meesterbanketbakker, vergezeld door de perfecte kop koffie of thee.