Werken bij de Bijenkorf in Amsterdam

De Bijenkorf Amsterdam is de eerste winkel dat de Bijenkorf opende. Het pand werd ontworpen door architect Van Straaten (met medewerking van architect Lubbers) en opende zijn deuren in 1915.  

Sinds 2001 is het pand een officieel rijksmonument. In de Bijenkorf Amsterdam vinden onze bezoekers ongeveer 20.000 vierkante meter met de meest inspirerende assortimenten verdeeld over vijf etages. Met shop-in-shops van onder andere Louis Vuitton, PradaTiffany & Co.Céline en Dior beschikt de winkel over de meest luxe en exclusieve merken die passen bij een premium departmentstore. 

Op de bovenste verdieping vinden onze bezoekers het restaurant, “de Bijenkorf Kitchen”. Dit restaurant geeft gasten de mogelijkheid om te lunchen of te dineren en hierbij te genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Tevens biedt de Bijenkorf Amsterdam een tailorservice, een tax refund lounge (waarbij klanten buiten de EU gemakkelijk hun BTW kunnen terugvragen met een Global Blue-formulier) en kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen bij bijvoorbeeld Rob Peetoom Hair & Beauty.

Vragen over vacatures in Amsterdam?

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor vragen over vacatures in een van onze winkels of het distributiecentrum kun je contact opnemen met: