De afdeling Creative & Store Design bestaat uit:

Store Design
Met zowel externe designbureaus als in-house ontwerpers worden onderscheidende retailconcepten ontwikkeld, waarbinnen producten optimaal tot hun recht komen, medewerkers en klanten zich comfortabel voelen en waar merken graag onderdeel van zijn.

Visual
Visualiseert de campagnes van de Bijenkorf naar de etalages en inspiratie/beleving in de winkels met als doel de gast te verrassen, de aandacht te trekken en te inspireren tot aankopen.

Creative Office
Werkt dagelijks aan de inspiratie van de Bijenkorf, via research op sociaal gebied en op trendniveau, om dit vervolgens te vertalen naar relevante onderwerpen. Daarnaast cureert Creative Office samenwerkingen met kunstenaars via Room on the Roof, het artist in residence programma van de Bijenkorf.

Graphic Design
De interne grafische studio is verantwoordelijk voor de visuele identiteit van de Bijenkorf, waaronder grafisch ontwerp, DTP, animatie art direction en het bewaken van de huisstijl over alle kanalen.

Een dynamische plek doordrenkt van design, waar je bij projecten betrokken bent van idee tot uitvoering. We zijn innovatief met een lange termijnvisie. En kiezen dus zo veel mogelijk voor duurzame materialen en methodes. Alles om van de Bijenkorf de meest inspirerende winkel te maken voor onze gasten, nu en in de toekomst.

Lorem ipsum