Marketing & Communicatie

De Bijenkorf heeft als ambitie het meest inspirerende, creatieve en verrassende warenhuis van Nederland te zijn. Met topmerken van over de hele wereld, iconische gebouwen en een succesvolle omnichannel strategie heeft de Bijenkorf een stevige positie in Nederland verworven.

Creatieve marketeers werken dagelijks aan het ontwikkelen van spraakmakende campagnes voor al onze klanten. Naast traditionele media ligt de nadruk ook op online, PR & Events en Customer Relationship Management.  Met andere woorden: het platform de Bijenkorf. De afdeling bestaat uit de volgende teams: 

  • Communicatie: in dit team vindt de ontwikkeling van onze magazines, campagnes en social media activiteiten plaats. Tevens werkt hier een team van Grafisch Vormgevers aan de opmaak van alle marketing materialen;
  • PR & Events: hier worden alle contacten met externe media partijen onderhouden en de Bijenkorf events georganiseerd;
  • CRM & Insights: de collega’s in dit team zijn verantwoordelijk voor het loyalty programma van de Bijenkorf (Privilege Membership Programma) en hier worden tevens alle analyses uitgevoerd op marketing / consumenten data.

Marketing & Communicatie vacatures

Zomerstagiair(e) PR & Interne Communicatie

Solliciteer

De Bijenkorf is op zoek naar een enthousiaste Stagiair(e) ter ondersteuning van de PR & Interne Communicatie. Je dagelijkse bezigheden bestaan uit het archiveren en beheren van de knipselkrant, het bijhouden van de agenda met betrekking tot shoppings en je ondersteunt het team door persberichten te maken, te versturen en de persagenda bij te houden.

Lees meer ►

Stagiair(e) Marketing Insights

Solliciteer

De Bijenkorf is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) ter ondersteuning van het Marketing Insights team. In deze uitdagende en diverse stage werk je mee als stagiair(e) op de afdeling CRM die valt binnen Marketing. Je maakt deel uit van het team dat zich bezighoudt met diverse onderzoeken en analyses waarmee de besluitvorming binnen de Bijenkorf organisatie wordt ondersteund. Tijdens deze stage leer je zoal: het vertalen van vragen uit de business naar een onderzoekaanpak, het begeleiden van bureaus m.b.t. vragenlijsten & rapportage; de analyse van resultaten van diverse klantonderzoeken en de vertaling hiervan in actionable rapportages; de analyse van klantgegevens van de Bijenkorf ter beantwoording van vragen uit de business.

Lees meer ►

E-mail Marketeer

Solliciteer

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren en analyseren van de triggered e-mail campagnes van de Bijenkorf. Denk hierbij aan e-mails voor een verjaardag of jubileum, maar ook aan e-mails voor bijvoorbeeld een abandoned basket of abandoned browse.

Lees meer ►
Vragen over vacatures op het Servicekantoor?

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Monir Modderman

Voor vragen over onze vacatures kun je contact opnemen met:

Monir Modderman

Corporate Recruiter

Monir.Modderman [@] deBijenkorf [.] nl