Buying & Planning

De samenstelling van het assortiment van de Bijenkorf wordt voor een belangrijk deel bepaald door de afdeling Buying & Planning. Hierbij wordt er gewerkt vanuit vijf verschillende productgroep organisaties (PGO):

  • Damesmode & Lingerie: hierbij is damesmode verdeeld over de pakketten Contemporary & Casual, Designer & Creative, Denim & Young Creative, Activewear & Mode Accessoires en Classic Design.
  • Accessoires & Beauty: hieronder vallen de pakketten Cosmetica (Beauty), Lederwaren & Luxe merken, Damesschoenen, Sieraden en Horloges & Zonnebrillen & Fine Watches & Jewellery
  • Herenmode: hierbij is herenmode verdeeld over Formal & Shirts, Casual, Herenschoenen, Activewear / Sokken / Ondermode en Jeans & Contemporary & Trend.
  • Home, Leisure & Kids: in deze productgroep valt een grote diversiteit aan pakketten waaronder Bed & Bad, Koken & Tafelen,Kids, Woonaccessoires & Kerst & Specials en Schrijfwaren & Reis & Boeken;
  • Food & Restaurants: verantwoordelijk voor de inkoop en planning van de foodproducten in de winkel en voor de inkoop en planning van de horeca gelegenheden.

Binnen deze vijf productgroep organisaties werken Buyers en (Merchandise) Planners samen. De Buyers zijn verantwoordelijk voor het commerciële deel van het inkoopproces: de vernieuwing, de assortimentsselectie en de relatie met onze leveranciers. De (Merchandise) Planners vormen het financieel geweten en richten zich op kansen voor optimalisatie van omzet, voorraden, marges. Vanuit scherpe analyses weten zij alle beschikbare cijfers te interpreteren en hier de juiste conclusies uit te trekken. Als team zorgen de Buyers en (Merchandise) Planners voor het succes op het onderdeel van het assortiment waar zij verantwoordelijk voor zijn. 

Buying & Planning vacatures

Buyer Beauty

Solliciteer

Als Buyer Beauty maak je deel uit van de PGO Accessoires & Cosmetica en ben je verantwoordelijk voor het succesvolle Beauty assortiment en commercieel programma dat aansluit bij de wensen van jouw specifieke klant.

Lees meer ►

Financial Merchandise Planner

Solliciteer

Als Financial Merchandise Planner ben je financieel verantwoordelijk voor de inkoop van één of meerdere profitcenters. Hierbij richt de Buyer zich op de conceptuele en creatieve aspecten van de inkoop. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het succes van het pakket. Je bent het financieel geweten en je voorziet in kansen voor optimalisatie van omzet, voorraden, marges.

Lees meer ►

Assistant Merchandise Planner

Solliciteer

Als Assistent Merchandise Planner draag jij, samen met een Planner, zorg voor een goede binnenkomst en allocatie van de goederen naar de filialen en bewaak je de voorraadniveaus. Daarnaast ondersteun je de planner in de financieel-analytische taken.

Lees meer ►
Vragen over vacatures op het Servicekantoor?

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Monir Modderman

Voor vragen over onze vacatures kun je contact opnemen met:

Monir Modderman

Corporate Recruiter

Monir.Modderman [@] deBijenkorf [.] nl