Werken bij de Bijenkorf in Amsterdam

Het filiaal aan de Dam in Amsterdam is het eerste filiaal dat de Bijenkorf opende. Het pand werd ontworpen door architect Van Straaten (met medewerking van architect Lubbers) en opende zijn deuren in 1915.  

Sinds 2001 is het pand een officieel rijksmonument. In het filiaal vinden onze bezoekers ongeveer 20.000 vierkante meter met de meest inspirerende assortimenten verdeeld over vijf etages. Met shop-in-shops van onder andere Louis Vuitton, PradaTiffany & Co.Céline en Dior beschikt het filiaal over de meest luxe en exclusieve merken die passen bij een premium departmentstore. 

Op de bovenste verdieping vinden onze bezoekers het restaurant, “de Bijenkorf Kitchen”. Dit restaurant geeft gasten de mogelijkheid om te lunchen of te dineren en hierbij te genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Tevens biedt het filiaal in Amsterdam een tailorservice, een tax refund lounge (waarbij klanten buiten de EU gemakkelijk hun BTW kunnen terugvragen met een Global Blue-formulier) en kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen bij bijvoorbeeld Rob Peetoom Hair & Beauty.

Bekijk vacatures in Amsterdam ►

Vragen over vacatures?

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Monir Modderman

Voor vragen over vacatures in een van onze filialen of ons distributiecentrum kun je contact opnemen met:

Monir Modderman

Corporate Recruiter

Monir.Modderman [@] deBijenkorf [.] nl